Met NLP spiritualiteit ondersteunen

NLP Spiritualiteit
NLP Spiritualiteit

NLP spiritualiteit is een bijzonder onderwerp. Speciaal voor mensen die met NLP spiritualiteit willen ondersteunen heb ik een gratis rapport gemaakt. Hierin krijg je maar liefst een heel hoofdstuk uit mijn boek “Breintraining: handboek voor moderne NLP” aangepast aan de specifieke wensen van mensen die met NLP en spiritualiteit bezig zijn. Dit omdat ik onder de indruk ben van hoe goed Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) spirituele mensen ondersteunt. Iedereen kent wel iemand die met spiritualiteit te ver is doorgeschoten en die zodanig in spiritualiteit is verdwaald dat hij goed contact met anderen en zelfs met zichzelf is verloren. Met NLP spiritualiteit ondersteun je je eigen ontwikkeling beter.

Nu zal niet iedereen, zeker niet onder spirituele mensen, NLP associeren met spiritualiteit. Zeker in het spirituele wereldje heeft NLP helaas ten onrechte de naam van een intellectueel spelletje in je hoofd. Dit is geen verkeerde opvatting van spirituele mensen, maar ligt aan NLP wat vaak verkeerd wordt onderwezen. Als NLP terug wordt gebracht tot een intellectueel spelletje in je hoofd dan is het een verkeerde en verwrongen versie van NLP. Bij NLP draait namelijk alles om je gevoel. Weliswaar zijn er zo nu en dan oefeningen met visualisaties of met het beïnvloeden van gedachten, maar altijd met als doel om beter om te gaan met je gevoel. Vandaar dat je ook zo goed met NLP spiritualiteit kan ondersteunen.

Om die reden legt NLP dan ook de ideale basis voor spiritualiteit. Bij spiritualiteit ga je er toch vanuit dat er meer is tussen hemel en aarde. Als dat zo is, dan is het verstandig om in ieder geval van tevoren te zorgen dat je je brein goed op orde hebt. Ons brein is een biocomputer die werkt op basis van de vijf zintuigen: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Omdat voor de meeste mensen geur en smaak vrij onbewust zijn, ligt de focus binnen NLP op horen, zien en voelen. Dat wil zeggen respectievelijk: onze gedachten (wat gebaseerd is op ons gehoor), onze verbeelding en herinneringen (wat gebaseerd is op ons zicht) en onze emoties (wat is gebaseerd op ons tastzintuig).

In dit hoofdstuk uit Breintraining komen vier technieken aan bod. Deze vier technieken zorgen door middel van de combinatie van gedachten, beelden en gevoelens ervoor dat je vier thema’s in je leven op orde krijgt, namelijk:

  1. je je goed voelt ongeacht wat de omstandigheden zijn;
  2. je goed met je herinneringen omgaat zodat je je verleden gebruikt als een bron van kracht;
  3. je goed met je verwachtingen ten opzichte van de toekomst omgaat zodat je nergens tegen teleurstellingen aanloopt en in plaats daarvan blije verrassingen krijgt;
  4. je goed met je gedachten omgaat zodat je nergens over piekert maar juist positief denkt.

De meeste mensen kunnen prima aan de slag met Breintraining dat je hiernaast kan bestellen voor 24,95 inc. 6% BTW. Maar wanneer je dit hoofdstuk uit mijn beroemde boek Breintraining eerst gratis wilt krijgen, vul dan je gegevens in in het onderstaande formulier en dan krijg je het direct toegestuurd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *