Het boek

Word wie je bent
Word wie je bent
De eerste helft van het NLP Magick ontwikkelingsprogramma staat beschreven in mijn boek “Word wie je bent: zelfontwikkeling met Neurosofie”. Op de flaptekst staat:

Door de eeuwen heen heeft de mens zichzelf willen ontwikkelen. Of het nu bijvoorbeeld ging om meditatie, alchemie of magie, telkens waren er mensen op zoek naar de juiste manier tot zelfontwikkeling. Bij gebrek aan een goed wetenschappelijk inzicht in hoe de neurologie van ons brein werkt, hield men zich staande met verhalen, rituelen en symboliek. Veel van deze zaken passen vandaag de dag niet meer in ons wereldbeeld en worden afgedaan als mythe en fantasie. En dat is jammer, want misschien gooien we de baby wel met het badwater weg. Want los van de beperkingen en vreemde ideeën die in tal van verschillende theorieën over en methoden tot zelfontwikkeling van weleer zaten, is er wellicht toch een achterliggend patroon te ontdekken dat wij, moderne mensen van vandaag de dag, kunnen gebruiken om onszelf verder te ontwikkelen.

In dit boek laat Joost van der Leij zien dat het zelfs heel goed mogelijk is om zo’n pad voor zelfontwikkeling uit te stippelen. Op basis van tal van spirituele, mystieke en magische concepten laat hij zien dat er een manier is om je leven in balans te brengen zonder dat je in hoeft te gaan tegen algemeen geldende wetenschappelijke inzichten. Met Neurosofie® heeft Joost van der Leij een methode ontwikkeld om de vier elementen, aarde, water, lucht en vuur met elkaar in evenwicht te brengen. Op die manier krijg je het beste op het gebied van werk en inkomen (aarde), je goed voelen en goed met emoties omgaan (water), goed redeneren en communiceren (lucht) en tenslotte wilskracht ontwikkelen om je grootste ambitie te realiseren (vuur).

De inhoudsopgave is:

Word wie je bent: zelfontwikkeling met Neurosofie®
Inleiding
Fase 0 – Uitproberen: het begin van de reis
– De geheime routebeschrijving
Fase 1 – Aarde: geld en seks
– Een gezond en fit lichaam
– Financieel de zaken op orde
– Goed in seks
– Het ritueel van de middelste pilaar
Fase 2 – Water: emoties en liefde
– Grip op emoties en gevoel
– Een langdurige relatie met je grote liefde
– Het pentagram ritueel
Fase 3 – Lucht: rationaliteit en communicatie
– Wetenschappelijk leren redeneren
– Excellent communiceren
Fase 4 – Vuur: wilskracht en ambitie
– Het trainen van je wilskracht
– Je grote droom ontdekken en realiseren
Bijlage I: De rest van het pad
Bijlage II: Neurosofie®
Bijlage III: Droom-coöp

Wanneer je het boek wilt bestellen, maak dan gebruik van de onderstaande bestelknop:

Word wie je bent: zelfontwikkeling met Neurosofie®
€16.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *