Verloren liefde terugwinnen

Verloren Liefde Terugwinnen
Verloren Liefde Terugwinnen
Verloren liefde terugwinnen klinkt mooi. Vaak zie je in slecht lopende relaties dat een van de geliefden het warme gevoel voor de ander is kwijtgeraakt. De relatie heeft dan alleen kans van slagen als het lukt om het gevoel van liefde weer op te roepen bij deze partner. Met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) kan dat gelukkig. NLP werkt echter alleen wanneer iemand ook daadwerkelijk zelf wil. Dus wanneer je wil dat je met NLP een verloren liefde terugwint, dan is het eerst zaak om ervoor te zorgen dat de ander ook zijn of haar gevoel van liefde weer met NLP wil terughalen.

Ook om erachter te komen wat mensen willen, heeft NLP een prima oplossing. Wat je doet is een gezamenlijk dertig jaren plan maken. Onderzoek eens of het lukt om een gezamenlijk toekomst te zien waarin beide partner krijgen wat ze willen. Is dat eenmaal gelukt en zie je ook dat jullie beide over dertig jaar nog steeds samen gelukkig zijn en warmte, liefde en energie uitwisselen, dan is het zaak om de volgende stappen te zetten om de verloren liefde terug te winnen.

Verloren liefde terugwinnen stappenplan

Stap 1: In het geval een van beide partners nog met een rotgevoel aan dit stappenplan begint, doe dan eerst de NLP gevoelsomdraaitechniek om dit rotgevoel te neutraliseren.

Stap 2: Gebruik de NLP zwart/wit terugspoeltechniek verleden variant om stomme momenten, ruzies of andere ellende die de relatie heeft beschadigd te neutraliseren.

Stap 3: Gebruik deel 2 van de NLP gevoelsomdraaitechniek om op zoek te gaan naar gevoelens van liefde die iemand nog wel kan voelen door terug te gaan naar goede momenten van vroeger en het gevoel van liefde van toen weer opnieuw te voelen.

Stap 4: Veranker dit gevoel van liefde.

Stap 5: Wanneer je alleen bent, roep dan het beeld van je partner voor wie je niets of te weinig voelt op en vuur het liefdesanker af zodat het gevoel van liefde weer aan het beeld van je partner wordt gekoppeld. Herhaal deze stap totdat je weer liefde voelt voor je partner.

De NLP gevoelsomdraaitechniek en de NLP zwart/wit terugspoeltechniek vind je in het gratis rapport wat je met het onderstaande formulier aanvraagt. Dus wanneer je wilt leren hoe je verloren liefde terugwint, vul dan je gegevens in het onderstaande formulier in en vraag dit rapport met de vier belangrijkste NLP technieken gratis op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *