Spirituele NLP Practitioner

Spirituele NLP Practitioner bij NLP..amsterdam
Spirituele NLP Practitioner bij NLP.amsterdam

Omdat Spiritueel Groeicentrum de Roos in Amsterdam zo enthousiast is over het NLP Magick project, zijn wij in 2014 door voor het eerst door de Roos gevraagd om de Spirituele NLP Practitioner te ontwikkelen. De Spirituele NLP Practitioner 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 waren een groot succes. Bovendien is het voor de NLP Magick opleiding nodig dat je NLP Master Practitioner bent. En om NLP Master Practitioner te worden, heb je NLP Practitioner nodig. Om al die redenen hebben we het spirituele aspect van de Spirituele NLP Practitioner in onze reguliere NLP opleidingen ingebakken.

Met de NLP Practitioner krijg je het volgende:

  • je leert je brein, gevoel en emoties goed beheersen aan de hand van energiecentra in het lichaam;
  • je leert hypnotisch communiceren, betovering verbreken en mensen betoveren;
  • je leert het Enneagram, Kabbalistische energiecentra, yoga en de Tao kennen in combinatie met NLP;
  • alles wat aan bod komt, leer je zowel op jezelf toepassen als hoe je het gebruikt om andere mensen mee te helpen;
  • je wordt Licensed NLP Practitioner® en NLP Kring Coach.

Hier is een opname van een hypnotische trance uit de Spirituele NLP Practitioner 2016 waarbij het beroemde Midden Pilaar Ritueel doen:

Logistieke details Spirituele NLP Practitioner 2018:

Aantal dagen: 9
Data: 20 t/m 28 juli 2019
Tijden: 10 tot 17 uur
Locatie: StayOkay Haffelderweg 29 Den Burg, Texel
Tarief: 1975,- euro (tot 1 juni 2018 boek vroeg korting voor 1750,- euro inc. 21% BTW in plaats van 1975,- euro)
Gespreid betalen: 12 maanden via automatische incasso
Trainers: de NLP Practitioner Zomerschool wordt gegeven door het NLP.amsterdam platform onder leiding van Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij en Licensed NLP Trainer Briseis Scheiner.

Het tarief voor de Spirituele NLP Practitioner is inc. 21% BTW. Mocht je BTW plichtig zijn dan kan je uiteraard de BTW terugvragen. Mocht je niet BTW plichtig zijn, maar je werkt wel dan mag je het tarief voor deze opleiding bijna altijd opvoeren als studiekosten omdat de hoge raad heeft bepaald dat NLP je altijd beter maakt in het werk wat je doet. Deze regeling wordt waarschijnlijk per 1 januari 2020 afgeschaft. Dus 2019 is nog het laatste jaar dat je hier van kunt profiteren. De factuur hoeft pas in juli 2019 voldaan te zijn en er is de mogelijkheid om gespreid te betalen. Wanneer je de Spirituele NLP Practitioner hebt afgerond dan ontvang je het Licensed NLP Practitioner certificaat met originele handtekening van Richard Bandler, de bedenker van NLP. Dit is wereldwijd het meest geaccepteerde NLP certificaat.

Om je voor deze bijzondere opleiding in te schrijven, vul dan het onderstaande formulier in: