Online seminar

NLP & spiritualiteit
NLP & spiritualiteit

In de online cursus NLP & spiritualiteit krijg je in 9 lessen in totaal voor meer dan vijf uur online video’s van live trainingen plus twee hypnotische spirituele inducties over innerlijke schoonheid naar buiten laten stralen en meditatie in combinatie met hypnose. Op die manier krijg je een volledig overzicht van alle mogelijkheden die er zijn om met NLP spirituele ervaringen op te doen.

De oorspronkelijke bronnen zijn:

1) De NLP & Spiritualiteit lezing (oorspronkelijke toegangsprijs 25,- euro)

2) De NLP & Spiritualiteit DVD (winkelprijs 87,- euro)

3) De Innerlijke Schoonheid & Spirituele Groei CD (winkelprijs 17,- euro)

Aan bod komen onder andere de volgende onderdelen:
– het verschil tussen magisch, wetenschappelijk en mystiek wereldbeeld
– harmonie met de natuur en innerlijk rustpunt trance
– in balans brengen elementen voor persoonlijke ontwikkeling
– energiewerk door middel van entrainment
– de magische wet van de Sphinx

 

(fragement uit het online seminar spiritualiteit)
 

1. De Boom des Levens – lagere graden
Length: 25 minutesComplexity: Standard

Sinds de speculatieve Kabbala van de gnostici van 800 na Christus de spirituele interpretatie aan de Boom des Levens heeft gegeven, heeft de Boom des Levens symbool gestaan voor spirituele zelfontwikkeling. In de eerste les leer je de tien verschillende spirituele graden en de drie verschillende initiaties.
2. De Boom des Levens – hogere graden
Length: 20 minutesComplexity: Hard

Vanaf de hogere graden is er geen sprake meer van dualiteit, maar van non-dualiteit. Alleen wordt non-dualiteit bijna altijd verkeerd begrepen. In deze les leer je de juiste interpretatie van non-dualiteit.
3. Hypnose en spiritualiteit
Length: 60 minutesComplexity: Easy

Veel van wat er onder de noemer “spiritualiteit” wordt verkocht is feitelijk weinig meer dan het hypnotiseren van mensen om bepaalde spirituele ideeën over te nemen. Vandaar dat het goed is om een duidelijk onderscheid te maken tussen ware spiritualiteit en hypnotische verhalen. Met een voorbeeld van een hypnotische spirituele trance.
4. De wet van de Sphinx
Length: 55 minutesComplexity: Easy

Een van de meeste belangrijke spirituele wetten is de wet van de Sphinx. Deze wet zorgt ervoor dat je op een gezonde manier spiritualiteit kan beleven zonder dat je erdoor in de problemen komt of er psychisch slechter van wordt. Dus doe nooit aan spiritualiteit zonder je aan de wet van de Sphinx te houden.
5. Het Midden Pilaar Ritueel
Length: 30 minutesComplexity: Standard

Een van de belangrijkste rituelen binnen spiritualiteit is het Midden Pilaar Ritueel. Dit ritueel is reeds eeuwen oud en komt voor uit de Kaballah. Toch is er een gemakkelijke NLP manier om dit ritueel op elk moment dat het nodig is snel te doen. Hierop volgt tal van goede zaken zoals een gezonder lichaam, beter gebruik van je brein en meer rust in je hoofd.
6. De magische eed
Length: 40 minutesComplexity: Hard

Echte spiritualiteit bestaat alleen maar wanneer er ook sprake is van initiaties. Zonder initiatie geen werkelijke spiritualiteit. En geen initiatie zonder een magische eed die je bindt aan een magische stroming. In deze les leer je hoe je die eed formuleert en gebruikt in een initiatie.
7. Werken met energie
Length: 40 minutesComplexity: Easy

Op een bepaalde manier is er altijd energie. Bijvoorbeeld in Einstein’s formule voor de wereld E = MC2. Of dat je ’s ochtends op staat en te weinig energie hebt. Of dat negatieve invloeden van buiten je energie verstoren. In deze les leer je hoe je goed kan omgaan met je eigen energie zodat je weinig last hebt van invloeden van buiten of van een tekort aan energie.
8. Innerlijke schoonheid
Length: 10 minutesComplexity: Easy

Een van de ongekende vermogens die spiritualiteit met zich meebrengt is het vermogen om je innerlijke schoonheid naar buiten te laten stralen. Werkelijke schoonheid komt van binnen naar buiten uit en met de juiste hypnotische inducties lukt het je prima om voortaan vooral je innerlijke schoonheid naar buiten te laten stralen.
9. Meditatie en hypnose
Length: 40 minutesComplexity: Hard

Als er iets aan spiritualiteit verbonden is, is het wel meditatie. Alleen duurt meditatie meestal lang. Vaak heb je het over dagen, weken soms zelfs maanden of jaren. Gelukkig is er iets dat time distortion heet in hypnose. Wat gebeurt er wanneer je gaat mediteren terwijl je in trance bent en dankzij time distortion geen idee hebt of die mediatie nu enkele minuten duurde of jarenlang? Mijn manier van veel mediteren zonder er veel tijd aan te hoeven besteden.

Wanneer je deze cursus online wilt doen voor het zeer laagdrempelige tarief van 5,- euro (onbeperkt kijken & luisteren voor de komende vijf jaar), ga dan naar: online cursus NLP & Spiritualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *