Klein Boekje Hoop

Klein Boekje Hoop
Klein Boekje Hoop
Er zijn veel meer wonderen in de wereld dan de meeste mensen verwachten. Wanneer je ruimte maakt voor wonderen in je leven kom je ze vaker tegen. Vandaar dat ik Klein Boekje Hoop heb geschreven voor al die mensen die meer hoop in hun leven kunnen gebruiken. Het is een overzicht van alle wonderen die ik heb meegemaakt.

De tekst op de achterkant van Klein Boekje Hoop zegt niet voor niets:

Als je ontdekt op wat voor manier je bij wijze van spreken van 11% geluk naar 12% geluk kan komen; wanneer je ontdekt hoe je van 9% goed voelen naar 10% goed voelen kan komen of hoe je van 13% ontspanning naar 14% ontspanning kan komen, dan is de volgende stap net zo eenvoudig. Stel je eens voor wat er zou gebeuren als elke dag je leven 1% beter werd? Of zelfs maar 0,1%? Van veel mensen is het voorstellingsvermogen weinig ontwikkeld. Voor deze mensen is dit boekje geschreven… een klein boekje vol hoop en met veel voorstellingsvermogen. Het doel van een verzameling hoopvolle gebeurtenissen die de revue passeren in dit boek is om mensen te helpen in hun belevingswereld de mogelijkheid te open dat het op een gegeven moment weer beter kan gaan. Want de ervaring leert dat dingen op een gegeven moment weer beter gaan, zodra je in staat bent je focus te verleggen van wat er mis gaat in je leven naar wat goed gaat. Wanneer je focust op wat goed gaat in je leven en je leert te ontdekken wat je kunt doen zodat het ietsje beter gaat, dan heb je een mechanisme ontdekt waarmee je je leven in een opwaartse spiraal kunt brengen en dag in dag uit je meer en meer plezier in het leven krijgt.

In het boekje komen in negen hoofdstukken de volgende onderwerpen aan bod:

– Inleiding over de kracht van hoop – Het is belangrijk altijd hoop te houden. Hoe slecht het ook gaat, het kan ook weer beter gaan.
– Twee noodzakelijke voorwaarden voor een gelukkig leven – Je leren goed voelen om niets en leren goede beslissingen te nemen zorgen ervoor dat het grootste deel van de ellende die een mens mee kan maken uit je leven verdwijnt.
– Hoe krijg je een krachtige en sterke motivatie – Voel je je eenmaal goed en zijn problemen grotendeels voorbij, dan wordt het zaak iets van je leven te maken.
– Hoe gebruik je de kracht van dromen – De meeste mensen die ik ken hebben een te kleine ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een veel grotere droom heeft en dat hij deze op wonderbaarlijke wijze kan bereiken.
– Hoe breng je de basis van je leven op orde – Alle ontwikkeling begint met voldoende inkomen zodat je ook de tijd krijgt om het beste uit jezelf te halen.
– Het krijgen van een sterk, gezond en krachtig lichaam – Ook op lichamelijk vlak gebeuren wonderen. Afhankelijk van de situatie is de kans erop soms niet groot, maar houd de optie altijd open.
– Hoe krijg je een fantastische relatie – Ik weet niet wat belangrijker is: liefde of gezondheid. Zorg er dus voor dat beide in je leven zijn.
– Zelf wonderen verrichten – Ben je zelf eenmaal voldoende gegroeid, dan is er niets mooier om zelf ook andere mensen verder te gaan helpen.
– Verder leren en leren toepassen in de praktijk – Al deze zaken zijn op eenvoudige wijze zelf te leren.

Een goed voorbeeld is het verhaal van Anna:

Wanneer je meer hoop in je leven wilt hebben, of iemand naders meer hoop wil schenken dan is dit het ideale kadoboek voor of jezelf of een ander. Dus schaf Klein Boekje Hoop vandaag nog aan via de onderstaande bestelmogelijkheden. Klein Boekje Hoop is ook beschikbaar als eBook:

[table id=1 /]

Een gedachte over “Klein Boekje Hoop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *