Hartelijk dank!

NLP Master Trainer Joost van der Leij
NLP Master Trainer Joost van der Leij
Hartelijk dank voor het in mij gestelde vertrouwen en het opvragen van de uitgebreide NLP handleiding. De link om deze te downloaden is per email naar je verstuurd. Mocht je die niet binnen enkele minuten ontvangen, stuur mij dan een bericht op joost@tiouw.com en dan stuur ik je een exemplaar met de hand op.

Als dank ook hier nog een gratis bonusvideo waar je kan zien hoe je aan de hand van een magisch hypnotisch energieschild negatieve invloeden van buitenaf stopt:

Deze video is een fragment uit mijn dubbel DVD “NLP & Spiritualiteit” die voor 87,- euro bij bol.com of bij mij te bestellen is. Als NLPer kijk ik naar Spiritualiteit als iets waartoe ons brein in staat tot is. Zonder een oordeel te vellen over welke levensbeschouwing nu klopt of niet klopt ben ik op zoek gegaan naar die rituelen en gebruiken die ervoor zorgen dat je meer uit je leven haalt. Een goed voorbeeld is de bovenstaande NLP techniek voor het opbouwen van een energieschild.

Aan bod komen onder andere de volgende onderdelen:

  • het verschil tussen magisch, wetenschappelijk en mystiek wereldbeeld;
  • harmonie met de natuur en innerlijk rustpunt trance;
  • in balans brengen elementen voor persoonlijke ontwikkeling;
  • energiewerk door middel van entrainment;
  • de magische wet van de Sphinx.

In totaal is dit meer dan vier uur materiaal die je hieronder kan bestellen. Maar let goed op! Er is ook een goed alternatief. Je kan namelijk deze DVD ook als online cursus bekijken. Dan krijg je er een extra uur videomateriaal bij van de lezing “NLP & Spiritualiteit”. Plus twee spirituele hypnotische trances om naar te luisteren en in trance te gaan. Omdat een online cursus veel minder productiekosten met zich meebrengt, is het tarief voor deze online cursus slechts 5,- euro. Dus, bekijk zeker het programma van de online cursus NLP & Spiritualiteit eerst voordat je een beslissing neemt. Al was het maar omdat je daar dan ook meteen weer een nieuwe gratis video ziet over NLP & Spiritualiteit. Om deze online cursus te vinden ga je naar:

NLP & Spiritualiteit Online Cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *