365 meditaties

Uiteraard komt er een boekversie van de 365 hypnotische meditaties die je bij de podcast Invloed Vergroten kan beluisteren. Normaalgesproken kondig ik een nieuw boek pas aan als het manuscript af is omdat ik dan beter kan inschatten hoe dik het boek wordt en wanneer het helemaal af is.

Omdat mensen hebben aangegeven dat ze reeds eerder over de teksten van de 365 hypnotische meditaties willen beschikken, doe ik het deze keer anders. Via de onderstaande bestelknop kun je gebruik maken van de voorinschrijving voor de boekversie van de 365 hypnotische meditaties. Het boek wordt ongeveer 25% dikker dan mijn Neurosofie: het filosofische fundament voor persoonlijke groei. De verwachting is dat het boek eind van dit jaar uitkomt, hopelijk al begin september hoewel die datum mogelijk lastig is om te halen.

Een ieder die zich nu al voor het fysieke boek inschrijft, ontvangt direct een digitale kopie van het manuscript zoals het manuscript nu is. De grootte van het manuscript op 11-1-2022 is 40.000 woorden. Dat is al een flink boek. Eens per maand krijg je daarna een update toegestuurd zodat je steeds een kopie van het meest recente manuscript in je bezit hebt.

Misschien nog wel belangrijker, is dit ook een prachtige manier om het hele project van het maken van 365 hypnotische meditaties te steunen. Het is namelijk een enorme klus, die ik graag doe en tegelijkertijd voel ik mij extra gesteund wanneer mensen nu reeds gebruik maken van de voorinschrijving. Bij voorbaat al mijn dank!