#105 OMGEKEERDE DUALITEIT (hypnotische meditatie)

Spirituele mensen hebben hun mond vol over “non-dualiteit”. Maar zij missen dat er iets is dat omgekeerde dualiteit is. In deze hypnotische meditatie wordt precies uitgelegd hoe omgekeerde dualiteit in zijn werk gaat. Met deze hypnotische meditatie krijg je het ongekende vermogen om omgekeerde dualiteit te doorgronden, te herkennen en er mee om te kunnen gaan.

Dit is weer een erg controversiële hypnotische meditatie. Dus luister er eerst naar terwijl je wakker bent zodat je kan checken of het iets voor je is. Hoewel ik bij alle hypnotische meditaties zeg dat het prima is in willekeurige volgorde te beluisteren als je dat wil, geldt voor deze dat het voor bijna alle mensen een te ver van mijn bed show is wanneer je niet eerst de voorafgaande hypnotische meditaties hebt beluisterd. Dat gezegd hebbende programmeert deze hypnotische meditatie je om je meer open te stellen voor omgekeerde dualiteit, een tussenfase tussen normale dualiteit en non-dualiteit die bijna iedereen over het hoofd ziet (en waarmee ze zichzelf ontmaskeren als fake als ze over non-dualiteit beginnen.)

Mocht je meer willen leren over omgekeerde dualiteit, dan is er ook nog webinar #2 van de serie de TAO Verklaard over omgekeerde dualiteit:

Wanneer je dit webinar wil zien over omgekeerde dualiteit, ga dan naar webinar #2, Omgekeerde Dualiteit, van de TAO Verklaard op NLPflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *