NLP Magick Proeverij

NLP & spiritualiteit
NLP & spiritualiteit

Het is hartverwarmend om te zien hoe enthousiast de NLP Magick training wordt onthaald door NLP Master Practitioners en NLP Trainers; niet alleen uit Nederland, maar ook uit Engeland, Schotland, Noorwegen en de Verenigde Staten. Toch blijft de vraag: wat leer je in de NLP Magick training. Uiteraard staat de beschrijving van het programma online, maar er zijn drie redenen waarom ik niet in detail kan laten weten wat er precies gebeurt. Deze redenen zijn:

  1. de afspraken met verschillende mysteriescholen waar het materiaal vandaan komt;
  2. een groot deel van de oefeningen werkelijk esoterisch van aard zijn zodat de werking geheim dient te blijven;
  3. je genoeg NLP en hypnose ervaring nodig hebt om te begrijpen wat er precies gebeurt.

Toch wil ik graag een breder publiek laten ervaren wat NLP Magick inhoudt. Om die reden organiseer ik de NLP Magick Proeverij waarin twee onderdelen aan bod komen die ik zonder meer mag en kan delen: de Boom des Levens en HypnoYoga.

De Boom des Levens

De Boom des Levens is een concept uit de Kabbalah. Het is een model over hoe de wereld in elkaar steekt en de mens, omdat de Kabbalah ervan uitgaat dat de mens een mikrokosmos is die een vergelijkbare structuur heeft als de makrokosmos. Om die reden is het mogelijk de Boom des Levens zowel te gebruiken om te ontdekken wat het beste pad voor zelfontwikkeling is, als voor het activeren van Kabbalistische energiecentra in het lichaam. Door deze centra’s te activeren, zorg je ervoor dat:

  1. je beter jezelf kan zijn;
  2. je beter kan communiceren;
  3. je beter liefde kan krijgen en geven;
  4. je beter plannen verwezenlijkt;
  5. je met beide voeten nog beter op de grond staat.

HypnoYoga

Yoga zoals het in de negentiende eeuw in India werd gedaan, is traditioneel het voorportaal om aan magie te doen. Negentiende eeuwse yoga is vooral een methode om ervoor te zorgen dat je tijdens het mediteren nergens door wordt afgeleid. Door een bepaalde lichaamshouding aan te nemen, krijg je geen last van lichamelijke signalen zoals jeuk of pijn. Door op een bepaalde manier te ademen, heb je geen last van hoesten of benauwdheid. Door je brein te trainen, heb je geen last dat je afgeleid wordt van je meditatie.

Negentiende eeuwse yoga is echter langzaam, moeizaam en pijnlijk. Laat dat nou precies zijn wat je bijna altijd met NLP en hypnose kan verbeteren. De hele reden dat we met NLP menselijk gedrag in kaart brengen, is om te ontdekken hoe je door middel van hypnose een en ander kan versnellen, gemakkelijker kan maken en het leuker wordt. Dat is precies wat ik met negentiende eeuwse yoga heb gedaan in de vorm van HypnoYoga. Dankzij de hypnotische Time Distortion kan je voor uren ongestoord mediteren in slechts vijf minuten!

De NLP Magick Proeverij

Tijdens de NLP Magick Proeverij leer je eerst in de ochtend de Boom des Levens en daarna in de middag HypnoYoga. Je hoeft geen voorkennis van NLP of ervaring met hypnose te hebben. Op deze dag zullen er genoeg NLP Master Practitioners aanwezig zijn om de mensen die minder ervaring hebben verder te helpen. Alle deelnemers krijgen ook een gratis exemplaar van mijn boek “Word Wie Je Bent: zelfontwikkeling met Neurosofie®” (winkelwaarde 16,95 euro) waarin het model van de Boom des Levens stap voor stap wordt beschreven, alsmede ook mijn dubbel DVD “NLP & Spiritualiteit” (winkelwaarde 87,- euro). Het tarief voor deze dag is 97,50. De dag zelf duurt van 10 tot 17 uur en vindt plaats in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 te Amsterdam. Wanneer je mee wilt doen met dit magische programma schrijf je dan nu in met het onderstaande formulier. Inschrijven is 100% veiling want je kan altijd tot 24 uur van tevoren via email geheel kosteloos annuleren. Met regelmaat zijn mijn trainingen uitverkocht, dus het is slim om vroeg van tevoren in te schrijven:

De volgende NLP Magick Proeverij is onderdeel van de NLP Mini Conferentie. Voor alle informatie, ga je naar: de NLP Mini Conferentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *