NLP Magick heet je welkom!

Bescherm jezelf met rozen
Bescherm jezelf met rozen

Hartelijk welkom bij NLP Magick. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. In een zin uitgelegd zorg je met NLP ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je brein (Neuro) door met taal (Linguïstisch) slimme strategieën te leren (Programmeren). Normaal gesproken gaan deze slimme NLP strategieën over het oplossen van problemen, excellent communiceren en goed met elkaar omgaan. Uiteraard doen we dat bij NLP Magick ook allemaal. Tegelijkertijd doen we daar bij NLP Magick nog een flinke schep bovenop door ook de beste NLP strategieën voor spirituele ervaringen eraan toe te voegen.

Let wel, bij NLP Magick draait het om spirituele ervaringen. Een van de krachtige eigenschappen van NLP is dat het geen verklaringen wil geven. Dus bij ons geen verhaal over hoe het echt zit, maar alleen technieken, rituelen en stappenplannen om daadwerkelijk spirituele ervaringen op te doen. Wat dat betreft beloven we weinig en bereiken we veel.

De meest voor de hand liggende eerste stap is om kennis te maken met het rozenritueel. Verder verzorgen we natuurlijk NLP trainingen zoals de Spirituele NLP Practitioner voor mensen zonder NLP certificering of de NLP Magick training voor NLP Master Practitioners. Hoewel iedereen graag met NLP Magick begint, hebben we voor het opwekken van de spirituele ervaringen veel NLP en hypnose nodig. Vandaar dat we daar naar toe werken. Tenslotte is het mooi om te zien dat we ook mensen in het buitenland met NLP Magick inspireren. Zo heeft Licensed NLP Master Trainer™ Kate Benson haar eigen versie van NLP Magick gemaakt, geschikt voor NLP Practitioners.

Met NLP breng je menselijk gedrag in kaart. Voor NLP Magick hebben we hiervoor de beste strategieën voor spiritualiteit uitgezocht. Deze slimme strategieën voor spirituele ervaringen komen uit tal van diverse stromingen waaronder: yoga, meditaties, magie, de Tao, de Kaballah, tarot en ga zo maar door. Daarbij wordt steeds uitgezocht wat er daadwerkelijk wordt gedaan in plaats van wat de achterliggende levensbeschouwing is. Om die reden kan je NLP Magick combineren met welke levensbeschouwing dan ook. Ja zelfs met het atheïsme. Bij NLP Magick draait het er alleen om hoe je je brein (Neuro) optimaal kan gebruiken door met taal en hypnose (Linguïstisch) spirituele ervaringen op te doen (Programmeren).